Food & drinks

Omdat we versheid hoog in het vaandel dragen vernieuwen we de kaart elke maand. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd en met passie verwerkt naar iets moois op uw bord!

 

 

De menu

Voorgerechten:

 

Kort geschroeide carpaccio van Black Angus €15,5

***

Runds tartaar met een verse pickels €16

***

Kroket van Oud Brugge op een salade van komkommer, venkel en appel €15

***

Gevulde zoete aardappel met boschampignons €12 

***

Knolselder velouté met gebakken coquilles €21

 

Hoofdgerechten:

 

Gerijpte Holstein Rib-eye ** met een Luikse salade en bordelaise €31

***

Pasta vongole €23

***

Brandade van kabeljauw met Noordzee garnalen €24,5

***

Black Angus burger €21

***

Papperdelle met een mediterraanse saus en feta €19,5

 

Desserts:

 

The kolonel € 9,5

***

Lavacake met chocolade sorbet € 9,5

***

Verdrietig kindje €8,5

***

New York cheese cake €9

  

Wistjedatje:

Maldon zout komt uit de moerassige uiterwaarden van Essex.

Het zout heeft een bijzondere kristalvorming. De kunst om dit zout te maken, is de ideale verhouding tussen temperatuur en timing. Het water dat voor de zoutwinning wordt gebruikt, bevat een unieke samenstelling aan mineralen. Samen met een verlaagd magnesiumgehalte zorgt dat voor een krachtige, ongeëvenaarde smaak. Na natuurlijke filtering ontstaan de grove, knapperige piramidevormige zoutkristallen. Een ambachtelijk en biologisch proces, dat tot de verbeelding spreekt!