Food & drinks

Omdat we versheid hoog in het vaandel dragen wordt de kaart elke maand vernieuwd. Zo blijft het leuk voor ons en voor jullie. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd en met passie verwerkt naar iets moois op uw bord!

De menu

Voorgerechten:

Kort gebakken carpaccio met een krokant van parmezaan € 15,5

***
Krokante fondu van Oud Brugge en Parmezaan € 15

***
Vitello tonnato € 21

***

Geitenkaasje, polenta met een thee van tomaat geparfumeerd met chardonnay € 18

***

Uncle T’s chicken treat € 14

 

Hoofdgerechten:

Tagliata van Simmenthal € 32

***

Trademark steak met wedges en gravy € 25

***

Monster carpaccio € 29

***
Salade Niçoise € 26

***

Taboulé met gegrilde courgette variëteiten en een groenten jus

€ 19,5

 

Nagerechten:

Coupe krieken  € 9

***
Lava cake met vanille ijs € 9,5

***

Passionele witte chocomousse € 9

***

De Kolonel  € 9,5 

 

 

 

High Tea € 17,5

Een leuke selectie van sandwiches, scones, clotted cream en enkele zoetigheden. Gepaard met een heerlijke kop thee.

Elke maandag-, dinsdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdag middag.

Van 11u30 t.e.m 15 u

 

 

Enkel op reservatie.

Voorgerechten:

Kort gebakken carpaccio met een krokant van parmezaan € 15,5

***
Krokante fondu van Oud Brugge en Parmezaan € 15

***
Vitello tonnato € 21

***

Geitenkaasje, polenta met een thee van tomaat geparfumeerd met chardonnay € 18

***

Uncle T’s chicken treat € 14

 

Hoofdgerechten:

Tagliata van Simmenthal € 32

***

Trademark steak met wedges en gravy € 25

***

Monster carpaccio € 29

***
Salade Niçoise € 26

***

Taboulé met gegrilde courgette variëteiten en een groenten jus

€ 19,5

 

Nagerechten:

Coupe krieken  € 9

***
Lava cake met vanille ijs € 9,5

***

Passionele witte chocomousse € 9

***

De Kolonel  € 9,5

 

 

 

 

High Tea € 17,5

Een leuke selectie van sandwiches, scones, clotted cream en enkele zoetigheden. Gepaard met een heerlijke kop thee.

Elke maandag-, dinsdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdag middag.

Van 11u30 t.e.m 15 u

Enkel op reservatie.Voorgerechten:

Kort gebakken carpaccio met een krokant van parmezaan € 15,5

***
Krokante fondu van Oud Brugge en Parmezaan € 15

***
Vitello tonnato € 21

***

Geitenkaasje, polenta met een thee van tomaat geparfumeerd met chardonnay € 18

***

Uncle T’s chicken treat € 14

 

Hoofdgerechten:

Tagliata van Simmenthal € 32

***

Trademark steak met wedges en gravy € 25

***

Monster carpaccio € 29

***
Salade Niçoise € 26

***

Taboulé met gegrilde courgette variëteiten en een groenten jus

€ 19,5

 

Nagerechten:

Coupe krieken  € 9

***
Lava cake met vanille ijs € 9,5

***

Passionele witte chocomousse € 9

***

De Kolonel  € 9,5

 

 

 

 

High Tea € 17,5

Een leuke selectie van sandwiches, scones, clotted cream en enkele zoetigheden. Gepaard met een heerlijke kop thee.

Elke maandag-, dinsdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdag middag.

Van 11u30 t.e.m 15 u

Enkel op reservatie.