Food & drinks

Omdat we versheid hoog in het vaandel dragen vernieuwen we de kaart elke maand. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd en met passie verwerkt naar iets moois op uw bord!

 

 

De menu

Voorgerechten:

Kort gebakken carpaccio van Limousin met een krokant van parmezaan € 15,5

***
Krokante fondu van Oud Brugge en Parmezaan € 15

***
Taartje van gekonfijte abrikoos, gebakken ganzenlever, kwartel en een stroop van rode porto € 18,5

***

Tartaar van pekelharing, Granny Smith en wakamé € 14

***

Weelderige groentebouillon met boskampernoelies en lauwe feta     € 12

 

Hoofdgerechten:

Tournedos van haas harlequin met spruitjes  € 32

***

Dry aged rib-eye van Holstein met stroo aardappelen en bearnaise   € 31

***

Oosterse label rouge zalm met quinoia en cashew noten € 26

***
Blanket van verderwild en sweetbread € 29

***

 Pasta funghi € 23

Nagerechten:

Coupe slagroomsoezen € 8,5

***
Lava cake met vanille ijs € 9,5

***

Chocolate madness € 9

***

 

De Kolonel  € 9,5