Food & drinks

Omdat we versheid hoog in het vaandel dragen wordt de kaart elke maand vernieuwd. Zo blijft het leuk voor ons en voor jullie. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd en met passie verwerkt naar iets moois op uw bord!

De menu

Voorgerechten:

Carpaccio van filet d’Anvers met krokant & kruiden € 15

***
Krokante fondu van Oud Brugge & parmezaan € 15,5
***

Vitello tonato € 21

***
Ganzenlever, chocolade , gekonfijte abrikoos en rode porto € 19

***

Crab cakes, avocado en onze meesterlijke goeie saus € 16

 

Hoofdgerechten:

Trademark steak, rode ui en tomaat, “bacon gravy”  € 24,5

***

Snoek met zilte groentjes, krieltjes en beurre blanc € 19,5

***

Pasta vongolé € 21,5

***
Tagliata van Simmenthal € 27

***

 

Taboulé met een gesmoorde varkens schenkel € 18

Nagerechten:

Strawberry daiquiri € 9

***
Sorbet pallet €  8

***
Bosvruchten soepje met bisquit en witte chocolade ijs € 9

***

Dame noire € 9

***

 

De Kolonel  € 9,5