Food & drinks

Omdat we versheid hoog in het vaandel dragen wordt de kaart elke maand vernieuwd. Zo blijft het leuk voor ons en voor jullie. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd en met passie verwerkt naar iets moois op uw bord!

De menu

Voorgerechten:

Carpaccio van hertenkalf en een toets van abrikoos € 19

***
Krokante fondu van Oud Brugge & Parmezaan € 15,5
***

Gravad lax met toetsen van venkel € 17

***
Camembert to share € 15

***

Snert met rilette en traag gegaard buikspek € 14

 

Hoofdgerechten:

Trademark steak met gekarameliseerde zilveruitjes, tomaat, bearnaise en wedges € 24,5

***

Zalm moot, pot-au-feu van pastinaak en prei en een beurre blanc     € 20,5

***

Ragout van everzwijn en winterse groentjes € 21

***
Jonge kreeft met lookboter en pasta € 36

***

Angry Angus burger met een mayo van morieltjes, raclette kaas en wedges € 25

 

Nagerechten:

Coupe kriekskes € 8

***
Apfelstrüdel met vanille ijs €  8

***
Moulleux aux chocolat, witte chocomouse & vanille ijs € 9,5

***

Panna cotta van orchideeën stamper en citroen met mango sorbet  € 9

***

De Kolonel  € 9,5

 

High Tea € 14,5

Een leuke selectie van sandwiches, scones, clotted cream en enkele zoetigheden. Gepaard met een heerlijke kop thee.

Elke maandag-, dinsdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdag middag.

 

Van 11u30 t.e.m 15 u

Enkel op reservatie.

 

 

Het is wenselijk om vrijdag, zaterdag voor- & hoofdgerecht te nemen .

Vragen ivm allergenen? Wij helpen u graag!

 

Wij werken met verse producten, dus op is op.