Food & drinks

Omdat we versheid hoog in het vaandel dragen vernieuwen we de kaart elke maand. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd en met passie verwerkt naar iets moois op uw bord!

 

 

De menu

Voorgerecht:

 

Kort geschroeide carpaccio van Heresford €15,5

***

Asperges Flammande €21

***

Kroket van Oud Brugge op een salade van komkommer en selder €15

***

Vitello tonnato €21

***

Frisse salade van quinoa en kruiden met een thee van tomaat €15

 

Hoofdgerechten:

 

Côte à l’os van Rubia Gallega, salade, wedges, béarnaise en kruidenboter (per 2 personen) €90

***

Varkens kroon “Cross & Blackwell” met cole sla en frietjes €26

***

Sole meunière en aardappel mousseline 

Dagprijs

***

Pot-au-feu van asperges en ratte aardappelen en kabeljauw haasje €26

***

Pasta pommodore €18

Desserts:

 

The kolonel € 9,5

***

Lavacake € 9,5

***

Gegrilde ananas met rum en witte chocolade ijs €8,5

***

Verrassing van de chef €10

 

Wistjedatje:

Maldon zout komt uit de moerassige uiterwaarden van Essex.

Het zout heeft een bijzondere kristalvorming. De kunst om dit zout te maken, is de ideale verhouding tussen temperatuur en timing. Het water dat voor de zoutwinning wordt gebruikt, bevat een unieke samenstelling aan mineralen. Samen met een verlaagd magnesiumgehalte zorgt dat voor een krachtige, ongeëvenaarde smaak. Na natuurlijke filtering ontstaan de grove, knapperige piramidevormige zoutkristallen. Een ambachtelijk en biologisch proces, dat tot de verbeelding spreekt!