Food & drinks

Omdat we versheid hoog in het vaandel dragen wordt de kaart elke maand vernieuwd. Zo blijft het leuk voor ons en voor jullie. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd en met passie verwerkt naar iets moois op uw bord!

De menu

Voorgerechten:

Carpaccio van hertenkalf en een toets van abrikoos € 19

***
Krokante fondu van Oud Brugge & Parmezaan € 15,5
***

Gamba’s met een frisse kruidensalsa € 17

***
Postduif met bataat, ganzenlever en porto reductie € 18,5

***

Tournedos van kwartel, bombe van witloof en savooikool en ‘Cranberries’ € 16

 

Hoofdgerechten:

Trademark steak met champignons, wedges en bearnaise € 24,5

***

Schartong  met een fijne kruiden stoemp, grijze garnalen en een witte wijn saus € 21,40

***

Hertenkalf filet met een Jaëgersaus, bospaddestoelen en pommes Anna € 32

***
Fazant, witloof, bospaddestoelen, een puree van truffel en een ‘Fine Champagne’ saus € 26

***

Pasta vongolé € 21

Nagerechten:

Dame Blanche € 9

***
De Spie €  8

***
Moulleux aux chocolat, witte chocomouse & vanille ijs € 9,5

***

Crème brûlée € 8

***

De Kolonel  € 9,5

 

 

High Tea € 14,5

Een leuke selectie van sandwiches, scones, clotted cream en enkele zoetigheden. Gepaard met een heerlijke kop thee.

 

Elke maandag-, dinsdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdag middag.

Van 11u30 t.e.m 16 u

Gelieve hiervoor te reserveren.