Food & drinks

Omdat we versheid hoog in het vaandel dragen wordt de kaart elke maand vernieuwd. Zo blijft het leuk voor ons en voor jullie. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd en met passie verwerkt naar iets moois op uw bord!

De menu

Voorgerechten:

Carpaccio van filet d’Anvers met krokant & kruiden € 15

***
Krokante fondu van Oud Brugge & parmezaan € 15,5
***

Steak tartaar met een gel van pickles € 16

***
Insalata capresé € 16

***

Gebakken Sint-Jakobsvrucht met jus van wortel/chili en  peterselie € 19,2

 

Hoofdgerechten:

Trademark steak, slaharten en keuze saus € 24,5

***

Bouillabaise en een huisgemaakte rouille € 22,5

***

Pasta vongolé € 21

***
Angry Angus burger en wedges € 19,5

***

Risotto funghi € 18,2

 

Nagerechten:

Bart’s Sabayon € 9

***
Chocolate madness € 8

***
Verdrietig kindje € 8

***
Sinaas bombe € 8,5

*** 

De kolonel  € 9,5