Food & drinks

Omdat we versheid hoog in het vaandel dragen wordt de kaart elke maand vernieuwd. Zo blijft het leuk voor ons en voor jullie. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd en met passie verwerkt naar iets moois op uw bord!

De menu

 

Voorgerechten:                                        

Carpaccio van filet d’Anvers met krokant & kruiden € 15

***
Krokante fondu van Oud Brugge & parmezaan € 15,5
***

Gaspachio van komkommer en basilicum en gekonfijte makreel € 15
***
Gravad lax, senap en fijne kruiden € 15,5

***

Vegan chili € 13,5

***

Asperges op z’n Vlaamsch € 18

Hoofdgerechten:                                      

Trademark steak met gebakken champignons, jus nature € 24,5

***

Pasta met jonge spinazie en label rouge zalm € 21

***

Gerijpte entrecôte met bearnaise en wedges € 27,6

***

Kalfsribben met 'cole sla' en wedges € 25

***

Gallische salade met poulet à la Tamise € 19,5

 

 

Nagerechten:                                                         

Tiramisu afgewerkt met speculaas € 8

***
Coupe kriekskes € 9

***
Carpaccio van ananas met ijs van witte chocolade € 9

***
Vanille panna cotta met parfait van aardbeien € 9

***

De kolonel  € 9,5