Voorgerechten:
Asperges met Jamon D’iberico
€ 21,5
***
Gravad Lax met Hingens goud
€ 21,5
***
Carpaccio van Holstein geparfumeerd met Basil
€18,5
***
Krokant uit de Noordzee op salsa tomaat
€ 19,5
***
Tartaar van Black Angus met pickles
€21
Hoofdgerechten:
Asperges op Vlaemsche Wijze
***
Gumbo Special
€ 23,5
***
Medaillon van kalf met Hingens goud
€34,5
***
Gegrild kiekske met ovengroentjes
€ 24,5
***
Pasta met artisjok & pistache
€22,5
Nagerechten:
Moelleux au chocolat& room ijs
€ 12
***
Caraïbische ananas met amandelmelkijs
€12
***
De Kolonel
€ 11
***
Chocolademousse met “43” en espressocrumble
€ 12
***
Sabayon op klassieke wijze
€ 12