De menu

 

Voorgerechten:

 

Ceviche van lijnbaars met wakame

€ 17,5

***

Quiche op z’n mediteraans

€ 15

***

Carpaccio van Holstein geparfumeerd met Basil

€18,5

***

Krokant uit de Noordzee met komkommer salade

€ 19,5

***

Gamba in groene saus

€18

 

 

Hoofdgerechten:

 

Spaghetti Carbonara met Iberico

 € 21,5

***

Gamba al Forno met salsa Verdé

€ 23,5

***

Rib-eye met sla hart & Bearnaise

€33

 

***

Lijn gevangen zeebaars & kruiden risotto

 € 23,5

***

Groenten Lasagne

€22,5

 

Nagerechten:

 

Moelleux au chocolat& room ijs

€ 12

***

Panna cotta van Orchidé met ananaschutney

€12

***

De Kolonel

€ 11

***

Tiramisu

€ 12

***

Sabayon op klassieke wijze

€ 12