De menu

 

Voorgerechten:

 

 

Asperges met Jamon D’iberico

€ 21,5

***

Gravad Lax met Hingens goud

€ 21,5

***

Carpaccio van Holstein geparfumeerd met Basil

€18,5

***

Krokant uit de Noordzee op salsa tomaat

€ 19,5

***

Tartaar van Black Angus met pickles

€21

 

 

 

Hoofdgerechten:

 

 

Asperges op Vlaemsche Wijze

 € 27,5

***

Gumbo Special

€ 23,5

***

Medaillon van kalf met Hingens goud

€34,5

 

***

Gegrild kiekske met ovengroentjes

 € 24,5

***

Pasta met artisjok & pistache

€22,5

 

Nagerechten:

 

 

Moelleux au chocolat& room ijs

€ 12

***

Caraïbische ananas met amandelmelkijs

€12

***

De Kolonel

€ 11

***

Chocolademousse met “43” en espressocrumble

€ 12

***

Sabayon op klassieke wijze

€ 12