De menu

 

 

Voorgerechten:

 

 

Ravioli met ricotta & spinazie € 16

***

Gamba met look & fijne kruiden € 15,5

***

Carpaccio van Holstein, licht gekorst & geparfumeerd met Basil €18,5

***

Krokant uit de Noordzee € 18,5

***

Smokend Salmon & Pompernikkel € 18,5

 

 

 

Hoofdgerechten:

 

 

 

Boujabaise Marseilaise € 21

***

Mosseltjes met Vino Bianco € 26

***

Total L’os van Simmenthaler €65

(voor 2 personen)

***

Pasta Pommodoro € 21

***

Moulles Naturel € 26

***

Mossellen Uncle T’s Style € 26

 

 

Nagerechten:

 

 

 

Tarte Tatin met Vanille roomijs € 12

***

Moelleux au chocolat& room ijs € 12

***

Citroen Taartje € 12

***

De Kolonel € 11

***

Caffee Glace € 12