De menu

 

 

Voorgerechten:

  

Ravioli met ricotta & spinazie € 15

***

Devils Wings € 15,5

***

Carpaccio van Holstein, licht gekorst & geparfumeerd met Basil €18,5

***

Sardientjes a la plancha € 19

***

Ceviche van dorade & citrus  € 18,5

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoofdgerechten:

 

Risotto met groene asperges € 21

***

Ribstuk van Brasvar met doperwten & Blackwell  

€ 32,5

***

Tagtiata van Simmenthaler rund €32,5

***

Lingiuni Vongole  € 22

***

Zeebaars op z’n geheel met sla & boter € 23

 

 

 

 

 

 

Nagerechten:

  

Tarte Tatin met Vanille  roomijs € 12

***

Moelleux au chocolate& room ijs € 12

***

Tiramisu Classico € 12

***

De Kolonel € 11

***

 

Panna Cotta van orchidee met granaatappel € 12