Voorgerechten:
Tartaar van blonde d’aquitin & pickles € 17
***
Carpaccio van Os met toetsen van basilicum €18
***
Vitello Tonato our way € 19
***
Gamba op Duvelse wijze € 18,5
***
In oven gegaarde boerenknoop met cashew €16,5
Hoofdgerechten:
Skrei op zen Vlaams€ 32
***
Ierse Holstein Rib-Eye met gekonfijte ui &Bordelaise € 38
***
Pot-au-feu met Maishoen € 26
***
Pork ribs met venkelsalade & wedges € 27
***
Papardelle met Courgette & groene asperge € 24
Nagerechten:
Appelbol in brick met Chocolade sorbet€ 12
***
Lava cake met vanille roomijs & boterkaramel € 12
***
Hemels Nagerechtje € 12
***
De Kolonel € 11
***
Noten, karamel & vanille € 12
Degustiefjes kan u terugvinden in onze drankengids.
Graag willen we vragen om vrijdag of zaterdag een voor- en hoofdgerecht te nemen.
Wij werken met verse producten, dus op is op.
Vragen i.v.m. allergieën? Wij helpen u graag!