De menu

 

 

 Voorgerechten:

 

 

Gekorste carpaccio van blonde d’aquitien met toetsen van Basilicum €18,5

***

Toast met Kabouterhuisjes €17,5

***

Vitello Tonato € 20,5

***

Gekarameliseerde coquilles badend in asperges € 23,5

***

Cheese Ball & Smoked Peper €15

 

 

 

 

Hoofdgerechten:

 

 

 Bizon Rib-Eye met patat bravas &Tomaat

€ 33

***

Bruchetta met Sardientjes, groene look & Munt

 € 24,5

***

Spartaanse Salade € 21,5

***

Schaal & schelpdieren risotto € 27,5

***

Pasta Meatballs € 21

 

 

Graag willen we vragen om vrijdag of zaterdag een voor- en hoofdgerecht te nemen.

Wij werken met verse producten, dus op is op.

Vragen i.v.m. allergieën? Wij helpen u graag!

 

Nagerechten:

 

Poire belle Hélène € 9

***

Lava cake met Vanille roomijs € 9

***

De Goesting van de Chef € 9

***

Parfait van boterkaramel met noten € 9

***

De Kolonel € 9

 

 

Degustiefjes kan u terugvinden in onze drankengids.

 

 

 

 

Wij werken met verse producten, dus op is op.

 

Vragen i.v.m. allergieën? Wij helpen u graag!