De menu

Voorgerechten:

 

 

Carpaccio van hinde met gemarineerde bospaddenstoelen €18,5

***

Traag gegaard buikspek met en sausje van “petit pois” €18

***

Ravioli van boskampernoelies & parmezaanjus      € 19,5

***

Krokketje uit de Noordzee met een lichte chili mayonaise € 19

***

The Pulled Boar Sandwich €17,5

 

 

Hoofdgerechten:

 

 

Geschroeide Dunne lende met salade van lof en maître d ’hotel boter € 29,5

***

Vol au Vent van vederwild met crispy salad € 29

***

Brandade van witvis met hand gepelde garnalen € 24,5

***

Eigentijds Hert op kool & aardappel € 28

***

Tournedos van harlekijn haas & gekonfijte groentjes  

€ 34,5

***

Winterse groentesalade met gegrilde tofu € 24,5

 

 

Nagerechten:

 

Café glacé geparfumeerd met Kirsch€ 9

***

Lava cake met walnoten crumble en Vanilleroomijs € 9

***

Crème brûlée met roomijs van gezouten boterkaramel € 9

***

New-York Cheese cake met marmelade van Bosvruchten € 9

***

Slagroomsoezen met ijs van chocolade € 9

***

De Kolonel € 9