De menu

  

Voorgerechten:

 

Tartaar van blonde d’aquitin & pickles € 17

***

Carpaccio van Os met toetsen van basilicum €18

***

Vitello Tonato our way € 19

***

Gamba op Duvelse wijze € 18,5

***

In oven gegaarde boerenknoop met cashew €16,5

 

 

 

Hoofdgerechten:

 

 

Skrei op zen Vlaams€ 32

***

Ierse Holstein Rib-Eye met gekonfijte ui &Bordelaise € 38

***

Pot-au-feu met Maishoen € 26

***

Pork ribs met venkelsalade & wedges € 27

***

Papardelle met Courgette & groene asperge € 24

 

 

 

Nagerechten:

 

Appelbol in brick met Chocolade sorbet€ 12

***

Lava cake met vanille roomijs & boterkaramel € 12

***

Hemels Nagerechtje € 12

***

De Kolonel € 11

***

Noten, karamel & vanille € 12

 

Degustiefjes kan u terugvinden in onze drankengids.

 

 

 

 

Graag willen we vragen om vrijdag of zaterdag een voor- en hoofdgerecht te nemen.

Wij werken met verse producten, dus op is op.

Vragen i.v.m. allergieën? Wij helpen u graag!