De menu

Menu

 

Voorgerechten:

 

 

Carpaccio van hinde met gebakken kampernoelies & gekonfijte tomaat €15,5

***

Cheese Balls op een salsa van tomaat en coulis van gerookte paprika € 16

***

Ravioli van bospaddenstoelen en truffel, 

Geparfumeerd met basilicum € 19

***

Buffel mozzarella met tomaten variëteiten € 16

 

 

Hoofdgerechten:

 

 

Pasta vongole € 21

***

Dry aged Hollstein met frisse salade, frietjes & Bearnaise € 28,5

***

Tagliata Belgica met ratte patat en gerookte “aubergine” € 22,5

***

Ribbekes op fantastische wijze met gepekelde groentjes & frietjes € 21

***

Gumbo Superbe € 24,5

***

Pot-au-feu met lentegroen en Zeebaars € 23

 

 

 

 

Nagerechten:

 

 

Kolonel € 9

***

Lava cake € 9

***

Cherry Sunday € 9

***

Lemon Cheese Cake met orchidee € 9

***

Uber klassieke Sabayon € 10