De menu

Voorgerechten:

 

Wild paté en croute met ganzenlever & coulis van vijg  €17,5

***

Crème van butternut met traag gegaard & gelakt buikspek €18

***

Gekorste carpaccio van Simmenthaler met mosterdsla € 16

***

Formidastische kaas fondu van Oud Brugge en een frisse salade van witlof en Granny Smith € 16

***

Vettige postduif opgestuurd met gemarineerde spitkool €17

 

 

Hoofdgerechten:

  

 

Hertenkalf met compote van rode kool, boskampernoelies & malt-whiskey saus € 36

***

Caldero con Diablo del mar € 28

***

Licht gerookte dunne lende met bearnaise en een witlofsalade € 29

***

Smeuïge Risotto met bos Kabouterhuisjes € 32

***

Canard sauvage a l’orange € 28,5

 

Nagerechten:

 

Kolonel € 9

***

Lava cake € 9

***

Sabayon € 9

***

Aardbeien fantasie € 9

 

 

Graag willen we vragen om vrijdag of zaterdag een voor- en hoofdgerecht te nemen.

Wij werken met verse producten, dus op is op.

 

Vragen i.v.m. allergieën? Wij helpen u graag!

 

 

 

Wistjedatje:

Maldon zout komt uit de moerassige uiterwaarden van Essex.

Het zout heeft een bijzondere kristalvorming. De kunst om dit zout te maken, is de ideale verhouding tussen temperatuur en timing. Het water dat voor de zoutwinning wordt gebruikt, bevat een unieke samenstelling aan mineralen. Samen met een verlaagd magnesiumgehalte zorgt dat voor een krachtige, ongeëvenaarde smaak. Na natuurlijke filtering ontstaan de grove, knapperige piramidevormige zoutkristallen. Een ambachtelijk en biologisch proces, dat tot de verbeelding spreekt.