De menu

Voorgerechten:

 

Kort geschroeide carpaccio van Heresford met kruidige salade €15,5

***

Gumbo kroket op een tartaar van komkommer en een chilli mayo € 17

***

Salade Caprese € 15

***

Frisse salade met geitenkaas en Breydel spek € 14,5

***

Zomerse sardientjes met bruscetta € 17

 

Hoofdgerechten:

 

Angry Angus bacon burger € 18,5

***

Op vel gebakken Label rouge zalm “Florentine” en mousseline € 23

***

Rib eye van Heresford met een fris slaatje en frieten € 29,5

***

Pasta vongole € 21,5

***

Gevulde courgette met bulgur en een thee van tomaat € 19

 

Desserts:

 

Kolonel € 9

***

Lava cake € 9

***

Burning cream € 8

***

Dame blanche € 8,5

 

Vragen ivm allergieën? Stel ze gerust aan ons en wij beantwoorden ze met veel plezier!

Wij vragen vriendelijk om een voor- en hoofdgerecht te bestellen op vrijdag en zaterdag avond.