De menu

 

 Voorgerechten:

 

Gravad lax op salade van wakame & wasabi € 18

***

Devils Chicken Wings met yoghurt & jalepeno €15,5

***

Krokante Kaasfondue op salsa van tomaat € 16

***

Garlic Prawns with Green stuff € 17

***

Carpaccio van os & toetsen van basilicum €19

 

 

 

 

 

Hoofdgerechten:

 

 

Tagliata van Holstein met aceto jus &Parmezaan € 32

***

Gallische Salade met gebraden Hoen € 24

***

“Mr Miagi’s” gewokte vegi’s € 22,5

***

Gekorste Zalm met Zeeuws groen & krieltjes €24,5

***

Pasta Diablo met Gamba € 23

 

 

 

Nagerechten:

 

Lauwe appel crumble met vanilleroomijs € 12

***

Lava cake met vanille roomijs & karamel € 12

***

Dame Blanche € 12

***

De Kolonel € 11

***

Crêpes Suzette met roomijs € 12

 

Degustiefjes kan u terugvinden in onze drankengids.

 

 

 

 

 

Graag willen we vragen om vrijdag of zaterdag een voor- en hoofdgerecht te nemen.

Wij werken met verse producten, dus op is op.

Vragen i.v.m. allergieën? Wij helpen u graag!