Voorgerechten:
Gravad lax op salade van wakame & wasabi € 18
***
Devils Chicken Wings met yoghurt & jalepeno €15,5
***
Krokante Kaasfondue op salsa van tomaat € 16
***
Garlic Prawns with Green stuff € 17
***
Carpaccio van os & toetsen van basilicum €19
Hoofdgerechten:
Tagliata van Holstein met aceto jus &Parmezaan € 32
***
Gallische Salade met gebraden Hoen € 24
***
“Mr Miagi’s” gewokte vegi’s € 22,5
***
Gekorste Zalm met Zeeuws groen & krieltjes €24,5
***
Pasta Diablo met Gamba € 23
Nagerechten:
Lauwe appel crumble met vanilleroomijs € 12
***
Lava cake met vanille roomijs & karamel € 12
***
Dame Blanche € 12
***
De Kolonel € 11
***
Crêpes Suzette met roomijs € 12
Degustiefjes kan u terugvinden in onze drankengids.
Graag willen we vragen om vrijdag of zaterdag een voor- en hoofdgerecht te nemen.
Wij werken met verse producten, dus op is op.
Vragen i.v.m. allergieën? Wij helpen u graag!