De menu

  

Voorgerechten:

 

Consommé van os met gerookte eend € 17,5

***

Carpaccio van runds met toetsen van basilicum €18

***

Jolly Jumpers met groen Kruid € 19

***

Cake van sneeuwkrab op salsa van tomaat € 18

***

Rode biet carpaccio met verse geitenkaas €16,5

 

 

 

 

Hoofdgerechten:

 

 

Gekorst Lamsfilet met Mediteraanse Gratin € 25,5

***

Tomahawk met gepofte patat, witlof &bearnaise

Voor 2Personen € 107

***

Normandische schartong op ons manier €28

***

Navarin van hinde met Brusselse Spruitjes € 24,5

***

Linguini met kabouterhuisjes en truffel € 23

 

 

 

Nagerechten:

 

Romige Tiramisu met speculaas € 10

***

Lava cake met vanille roomijs € 10

***

Coupe Tatin met Rennet € 10

***

De Kolonel € 10

***

Burning Crème € 10

 

Degustiefjes kan u terugvinden in onze drankengids.

 

 

 

 

 

 

 

Graag willen we vragen om vrijdag of zaterdag een voor- en hoofdgerecht te nemen.

Wij werken met verse producten, dus op is op.

Vragen i.v.m. allergieën? Wij helpen u graag!