De menu

 

 

Voorgerechten:

 

Salade van gebraiseerde kip met romeinse toetsen € 16

***

Fregulo met fijne groentjes & Thee van tomaat € 15,5

***

Carpaccio van Holstein geparfumeerd met Basil €18,5

***

Krokant uit de Noordzee op salsa van tomaat € 18,5

***

Sardientjes met fijne kruiden € 18,5

 

 

Hoofdgerechten:

 

Zeevruchtenrisotto met gamba € 31

***

Gebakken viske met tartaar & sucrine € 26

***

Rib eye van Holstein met slahart & bearnaise €34

 

***

Pasta Pommodoro € 21

***

Gebraden poullet met aardappelsalade en

fijne kruiden € 26

 

 

 

Nagerechten:

 

Appeltaartje met Vanille roomijs € 12

***

Moelleux au chocolat& room ijs € 12

***

Tiramisu € 12

***

De Kolonel € 11

***

Trio van sorbets € 12