De menu

Voorgerechten:

 

 

Carpaccio €18,5

***

Chèvre de fou €17

***

Ceviche van makreel met toetsen van komkommer en wakamé € 19

***

Krokketje uit de Noordzee met een salsa van tomaat € 19

***

Consommé van ossenstaart en een smokey suprise €18

 

 

Hoofdgerechten:

 

 

‘Tot á l ‘os’ van Limousin 8 weken gerijpt met Bacardi reserva met béarnaise en oven garnituur (per 2 personen) € 107

***

Dunne lende van Blonde d’Aquitaine met een warme salade van tomaat en rode ui € 29

***

Pasta artisjok € 18,5

***

Kabeljauw haasje op fideua & jonge spinazie met een limoen botersaus € 34

***

Mosseltjes op z’n Oosters € 25

 

 

Nagerechten:

 

Café glacé geparfumeerd met Kirsch € 9

***

Lava cake met Vanille roomijs € 9

***

Tiramisu van speculaas € 9

***

Coupe ‘Belle Hélène’ € 9

***

De Kolonel € 9