De menu

 

Voorgerechten:

 

Tartaar van zeebaars, zwarte olijf en Citrus €17

***

Noorse gerookte zalm met yoghurtvinaigrette € 17

***

Consommé van os met gerookte eend € 11.5

***

Carpaccio van Holstein, licht gekorst & geparfumeerd met Basil €18,5

***

Fregula salade met komkommer en drakenkruid € 15

 

 

 Hoofdgerechten:

 

 

 

Gebrande Skrei op Zeeuws groen & gepofte tomaat € 21,5

***

Pasta artisjok & bladpeterselie € 21

***

Tagliata van limousine met Rucola & Balsamico sausje

€ 23,5

***

Total l’os met choron saus en sla harten €69

***

Traag gegaarde kalf met salieboter & risotto €23

 

 

 

 

Nagerechten:

 

Mousse van witte chocolade & passie € 12

***

Lava cake & roomijs € 12

***

Sabayon van kriekbier € 12

***

De Kolonel € 11

***

New-York style Cheesecake met citroensorbet € 12