Voorgerechten:
Consommé van os met gerookte eend € 17,5
***
Carpaccio van runds met toetsen van basilicum €18
***
Jolly Jumpers met groen Kruid € 19
***
Cake van sneeuwkrab op salsa van tomaat € 18
***
Rode biet carpaccio met verse geitenkaas €16,5
Hoofdgerechten:
Gekorst Lamsfilet met Mediteraanse Gratin € 25,5
***
Tomahawk met gepofte patat, witlof &bearnaise
Voor 2Personen € 107
***
Normandische schartong op ons manier €28
***
Navarin van hinde met Brusselse Spruitjes € 24,5
***
Linguini met kabouterhuisjes en truffel € 23
Nagerechten:
Romige Tiramisu met speculaas € 10
***
Lava cake met vanille roomijs € 10
***
Coupe Tatin met Rennet € 10
***
De Kolonel € 10
***
Burning Crème € 10
Degustiefjes kan u terugvinden in onze drankengids.
Graag willen we vragen om vrijdag of zaterdag een voor- en hoofdgerecht te nemen.
Wij werken met verse producten, dus op is op.
Vragen i.v.m. allergieën? Wij helpen u graag!