Voorgerechten:
Gekorste carpaccio van blonde d’aquitien met toetsen van Basilicum €18,5
***
Toast met Kabouterhuisjes €17,5
***
Vitello Tonato € 20,5
***
Gekarameliseerde coquilles badend in asperges € 23,5
***
Cheese Ball & Smoked Peper €15
Hoofdgerechten:
Bizon Rib-Eye met patat bravas &Tomaat
€ 33
***
Bruchetta met Sardientjes, groene look & Munt
€ 24,5
***
Spartaanse Salade € 21,5
***
Schaal & schelpdieren risotto € 27,5
***
Pasta Meatballs € 21
Graag willen we vragen om vrijdag of zaterdag een voor- en hoofdgerecht te nemen.
Wij werken met verse producten, dus op is op.
Vragen i.v.m. allergieën? Wij helpen u graag!
Nagerechten:
Poire belle Hélène € 9
***
Lava cake met Vanille roomijs € 9
***
De Goesting van de Chef € 9
***
Parfait van boterkaramel met noten € 9
***
De Kolonel € 9
Degustiefjes kan u terugvinden in onze drankengids.
Wij werken met verse producten, dus op is op.
Vragen i.v.m. allergieën? Wij helpen u graag!