De menu

Voorgerechten:

 

 

Carpaccio met rucola & gekonfijte tomaat €15,5

***

Vitello tonato op onze manier €19

***

Krokante botertoast champignon met waterkers € 16

***

Gamba’s on fire € 19

***

Oosters strandkrabben soepje geparfumeerd met citroengras en kefir €17 

 

 

Hoofdgerechten:

 

 

Filet pur van Angus met een lauwe salade van tomaat en rode ui

met een jus van “Ganda” € 35

***

Gegrild ribstuk van Iberico varken met een Luikse salade 

met een Tierenteyn saus € 29

***

Vegisaka van gegrilde zuiderse groenten en tomaat € 22

***

Pasta Gamba € 27

***

Lekkere griet op stammetjes gesmoorde prei en peulen stoemp € 32

 

 

Nagerechten:

 

Kolonel € 9

***

Lava cake € 9

 

***

Tarte tatin maar anders € 9

***

Panna cotta van orchidee en sinaas € 9